Kézműves belga étcsokoládé gömb, ropogós ostyagolyókkal díszítve, pillecukorral töltve.
Elkészítés: Tegye a gömböt egy bögrébe, öntsön rá 1,5-2dl forró tejet, majd alaposan keverje össze a csokoládé feloldódásáig.
Kézműves belga étcsokoládé gömb, ropogós ostyagolyókkal díszítve, pillecukorral töltve.
Elkészítés: Tegye a gömböt egy bögrébe, öntsön rá 1,5-2dl forró tejet, majd alaposan keverje össze a csokoládé feloldódásáig.
Fagyasztott házi túrós pogácsa, amit otthon egyszerűen ki tudsz sütni a családnak.
Sütési útmutató: a terméket felengedés nélkül, fagyos állapotban sütőpapírra tesszük, 20-25 perc alatt 180 °C-on aranybarnára sütjük.