2012 óta készítek kézműves csokoládékat, melyekkel 2018-óta több nemzetközi versenyen is indultam. Jelenleg összesen 33 díjazott termékem van. A munkám a hobbim. Kóstoljátok kedvetekre, mert az igazi csokoládé élmény itt kezdődik!
2012 óta készítek kézműves csokoládékat, melyekkel 2018-óta több nemzetközi versenyen is indultam. Jelenleg összesen 33 díjazott termékem van. A munkám a hobbim. Kóstoljátok kedvetekre, mert az igazi csokoládé élmény itt kezdődik!
4 db-os díjnyertes kézműves bonbon válogatás a CsoKiss Manufaktúrától. Alkoholos válogatás: Gyulai Vadbodza pálinkás - 2018 Inetnational Chocolate Award Arany érmes IRSAI OLIVÉR pálinkás - 2022 GREAT TASTE London 1 csillag Édes Szilva - Az év pálinkás bonbonja verseny 2025 ezüst érmes Vadcseresznye - Az év pálinkás bonbonja verseny 2025 arany érmes; Az ÉV CSERESZNYEPÁLINKÁS bonbonja nagydíj Alkoholmentes válogatás: Dupla Málna - 2022 GREAT TASTE London 1 csillag Maracujás mogyorós - 2022 GREAT TASTE London 2 csillag Kávés tonkababos - Kedvenc fűszerünkkel ízesítve Joghurt Heaven - 2025 GREAT TASTE London 1 csillag Összetevők: belga étcsokoládé [kakaómassza, cukor, kakaóvaj, emulgeálószer: szójalecitin; természetes vanília aroma] belga tejcsokoládé [kakaómassza, cukor, kakaóvaj, tejpor, emulgeálószer: szójalecitin; természetes vanília aroma] belga fehér csokoládé [cukor, kakaóvaj, zsíros tejpor, emulgeálószer: szójalecitin; természetes vanília aroma] tejszín, vaj, invert cukor, glükóz szirup, szorbit, dextróz. Alkoholos válogatás esetén: alkohol (pálinka), cseresznye püré, szilva püré, pektin, cukor, fahéj, vadbors, vanília Alkoholmentes válogatás esetén: málna püré, pektin, cukor, maracuja püré, mangó püré, mogyoró massza, kávé, tonkabab, yuzu
100g Belga étcsokoládé pasztilla, házi csokoládés sütemények készítséhez. Vagy csak nasinak! Étcsokoládénk: tej és gluténmentes Összetevők: belga étcsokoládé 60% [kakaómassza, cukor, kakaóvaj, emulgeálószer: szójalecitin; természetes vanília aroma], Fehércsokoládénk: gluténmentes Összetevők: Belga fehércsokoládé [cukor, kakaóvaj, zsíros tejpor, emulgeálószer: szójalecitin; természetes vanília] Tejcsokoládénk: gluténmentes Összetevők: Belga tejcsokoládé [cukor, kakaóvaj, zsíros tejpor, kakaómassza, emulgeálószer: szójalecitin; természetes vanília],
Kézműves belga étcsokoládé gömb, ropogós ostyagolyókkal díszítve, pillecukorral töltve. Elkészítés: Tegye a gömböt egy bögrébe, öntsön rá 1,5-2dl forró tejet, majd alaposan keverje össze a csokoládé feloldódásáig. Elkészítése látványos móka, fogyasztása mennyei érzés! Nyáron jéggel is kitűnő ital! Összetevők: belga étcsokoládé 93% [kakaómassza, cukor, kakaóvaj, emulgeálószer: szójalecitin; természetes vanília aroma], gabonagolyók 4% [cukor, rizsliszt, búzaliszt, búzamalátaliszt, só, emulgeálószer: napraforgó-lecitin; kakaóvaj] pillecukor 3% [glükózszirup, cukor, dextróz, víz, szorbitszirup, zselatin, cékla, sáfrány, szeklice, kurkumin
Kézműves mogyorós szaloncukor, krémesen lágy belga tejcsokoládé krémmel. Celofános csomagolásban, 100g. Körülbelül 10db van egy zacskóban.
Díjnyertes kézműves sós karamellás szaloncukor, krémesen lágy belga tejcsokoládé krémmel. Celofános csomagolásban, 100g. Körülbelül 10db a zacskóban.
Kézműves táblás csokoládé liofilizált eperrel, málnával és ribizlivel, belga étcsokoládéból. 100g
Paleo kézműves csokoládé, 83%-os étcsokoládéból, etritittel édesítve. 80g/ tábla VEGÁN termék Glutén- és tejmentes.
Sós karamll krém, kanalazható, kenhető, hígítható. Ajánlom palacsintába, süteményekbe. Tejszínnel, tejjel higítva öntetként is kitűnő édesség. 135g/üveg