100% Szőlőlé
Alapanyaga fajta: Cabernet Sauvignon bio minősítésű szőlőből.
Saját gazdaságunkból. Termőhely: Felsőnyék Hrsz: 0101/28.
Bio ellenőrző szervezet: Biokontroll Hungária Non-profit Kft. ÖKO-HU-01.
A terület 1992 óta bio minősítésű, és biodinamikus preparátumokkal is kezelt. (BD 500, BD501)
Kiméletes feldolgozással készült, hőkezeléssel tartosítva, hozzáadott vizet, cukrot, semmiféle színező és egyéb adalékanyagot nem tartalmaz.
Feldolgozó: Alapi Munka Gyümölcse Szociális Szövetkezet
Felhasználási javaslat: 100% formában vagy akár 50-75 %-os higításban is fogyasztható.
Minőségmegőrzési idő: Felbontás nélkül 10 hónap
Felbontás után hűtve tárolandó 1 hétig fogyasztható.
100% Szőlőlé
Alapanyaga fajta: Cabernet Sauvignon bio minősítésű szőlőből.
Saját gazdaságunkból. Termőhely: Felsőnyék Hrsz: 0101/28.
Bio ellenőrző szervezet: Biokontroll Hungária Non-profit Kft. ÖKO-HU-01.
A terület 1992 óta bio minősítésű, és biodinamikus preparátumokkal is kezelt. (BD 500, BD501)
Kiméletes feldolgozással készült, hőkezeléssel tartosítva, hozzáadott vizet, cukrot, semmiféle színező és egyéb adalékanyagot nem tartalmaz.
Feldolgozó: Alapi Munka Gyümölcse Szociális Szövetkezet
Felhasználási javaslat: 100% formában vagy akár 50-75 %-os higításban is fogyasztható.
Minőségmegőrzési idő: Felbontás nélkül 10 hónap
Felbontás után hűtve tárolandó 1 hétig fogyasztható.