Pácolt fürj tojás provance íz Összetevők: főtt, füstölt fürj tojás, só, olivaolaj, zöldfűszerek 220 ml-es kiszerelésben. 10-13 db található az üvegben. Reggelire pirítós mellé, előételként sonka tálakhoz kíváló.
Pácolt fürj tojás róka gombás Összetevők: főtt, füstölt fürj tojás, só, olivaolaj, róka gomba allergén: gomba 220 ml-es kiszerelésben. 10-13 db található az üvegben. Reggelire pirítós mellé, előételként sonka tálakhoz kíváló.
Pácolt fürj tojás vargánya gombás Összetevők: főtt, füstölt fürj tojás, só, olivaolaj, vargánya gomba allergén: gomba 220 ml-es kiszerelésben. 10-13 db található az üvegben. Reggelire pirítós mellé, előételként sonka tálakhoz kíváló.
Paleo kézműves csokoládé, 83%-os étcsokoládéból, etritittel édesítve. 80g/ tábla VEGÁN termék Glutén- és tejmentes.
A csemege paprikás szalámi hagyományos füstölésű, érlelésű, ízletes húskészímény. Közkedvelt szendvicsekhez családi körben, vagy baráti összejövetelekre! 1 szál kb 65 dkg A terméket pontos súlymérés alapján kell fizetni!
A csemege paprikás szalámi hagyományos füstölésű, érlelésű, ízletes húskészímény. Közkedvelt szendvicsekhez családi körben, vagy baráti összejövetelekre. 1 db 35dkg, fél rúd A terméket pontos súlymérést követően kell fizetni!
Hagyományos füstöléssel és érleléssel készül. Ízesítése pikáns, csípős! Elsőként a fokhagyma, bors és a füst érezhető, az erős paprika kitűnő befejezése a többi fűszernek. 1 db fél szál kb. 35dkg. A terméket pontos súlymérés alapján kell fizetni.
Hagyományos füstöléssel és érleléssel készül. Ízesítése pikáns, csípős! Elsőként a fokhagyma, bors és a füst érezhető, az erős paprika kitűnő befejezése a többi fűszernek. 1 szál kb 65dkg. A terméket pontos súlymérést követően fizetendő!
A parenyica sajt egy gyúrt sajt. Ennél a sajtnál először csinálunk egy alap sajtot, amit szobahőmérsékleten pontosan 5.2 pH-ig savanyítunk. Ekkor tudjuk a legszebben nyújtani és formázni a sajtot. A sajtokat akácfa fűrészporral füstöljük. Hozzávetőlegesen 150 gramm egy darab parenyica.
A parenyica sajt egy gyúrt sajt. Ennél a sajtnál először csinálunk egy alap sajtot, amit szobahőmérsékleten pontosan 5.2 pH-ig savanyítunk. Ekkor tudjuk a legszebben nyújtani és formázni a sajtot. A sajtokat akácfa fűrészporral füstöljük. Hozzávetőlegesen 150 gramm egy darab parenyica. A kèpen szereplő mèg füstölèsre vàr! Az ár a súlyméres után változhat!