100% Szőlőlé Alapanyaga fajta: Cabernet Sauvignon bio minősítésű szőlőből. Saját gazdaságunkból. Termőhely: Felsőnyék Hrsz: 0101/28. Bio ellenőrző szervezet: Biokontroll Hungária Non-profit Kft. ÖKO-HU-01. A terület 1992 óta bio minősítésű, és biodinamikus preparátumokkal is kezelt. (BD 500, BD501) Kiméletes feldolgozással készült, hőkezeléssel tartosítva, hozzáadott vizet, cukrot, semmiféle színező és egyéb adalékanyagot nem tartalmaz. Feldolgozó: Alapi Munka Gyümölcse Szociális Szövetkezet Felhasználási javaslat: 100% formában vagy akár 50-75 %-os higításban is fogyasztható. Minőségmegőrzési idő: Felbontás nélkül 10 hónap Felbontás után hűtve tárolandó 1 hétig fogyasztható.
"Frissen préselve " 100%-os almalé. Felbontás után 1 hónapig áll el szobahőmérsékleten. Hidegen tárolva tovább is eláll. Tartósítószer és adalékanyag mentes termék! Az almánk préselését bérgyártásban a Nektária kft. végzi.
Cékla-Alma ivólé 3l-es Bag In Box-os kiszerelésben. Felbontás után hűtőben tartandó Semmilyen adalékanyagot, és tartósítószert nem tartalmaz. Hőkezeléssel tartósított.
Cukor és tartósítószer mentes. 3l-es kiszerelésben. Alma, sütötök és répa összeállítás.
Saját gazdaságunkban termesztett csemegeszőlőből. Tartósítót, ízfokozót, cukrot nem tartalmaz. Hőkezeléssel tartósított. 3l-es csomagban.