Hagyományos füstöléssel és érleléssel készülő húsos-zsíros, bőrös, ízletes szalonna. Kézműves, családi termelőtől, nitrit és egyéb adalék mentes! Tökéletes reggelire nyersen is, sütve is, tojással, vagy friss kenyérrel és paradicsommal, de a főzéshez is sok esetben nélkülözhetetlen. Szuper csirkével vagy pulykával, ízletesebbé, szaftosabbá téve minden étket. A terméket pontos súlymérést követően kell fizetni! 1 db 500g
Császárszalonna Másnéven, kolozsvári szalonna. Ez az ízletes húsrész, a sertés bordáinál helyezkedik el. Hagyományos módszerrel készül: A friss húst három hétre sóra tesszük, és utána száraz fűrészporral/forgáccsal három napig füstön tartjuk. Így nyeri el végső ízét, és tartósságát. Saját magunk tenyésztjük a sertéseket Dunaföldváron, és mi termeljük meg a takarmányt is Dunaföldvár határában. Igyekszünk, hogy minél kisebb ökológiai lábnyommal kerüljenek a termékeink, a fogyasztók asztalára. A csomagolásnál nem lehetséges pontos kg-ot porciózni, ezért az átvételkor előfordulhatnak minimális eltérések a rendelt mennyiséghez képest.
Császárszalonna - Egész Tábla !AKCIÓ! Egy tábla súlya: 4-6 kg Másnéven, kolozsvári szalonna. Ez az ízletes húsrész, a sertés bordáinál helyezkedik el. Hagyományos módszerrel készül: A friss húst három hétre sóra tesszük, és utána száraz fűrészporral/forgáccsal három napig füstön tartjuk. Így nyeri el végső ízét, és tartósságát. Saját magunk tenyésztjük a sertéseket Dunaföldváron, és mi termeljük meg a takarmányt is Dunaföldvár határában. Igyekszünk, hogy minél kisebb ökológiai lábnyommal kerüljenek a termékeink, a fogyasztók asztalára. A csomagolásnál nem lehetséges pontos kg-ot porciózni, ezért az átvételkor előfordulhatnak minimális eltérések a rendelt mennyiséghez képest.
Konyhakész: Bőr nélkül, kockázva. Másnéven, kolozsvári szalonna. Ez az ízletes húsrész, a sertés bordáinál helyezkedik el. Hagyományos módszerrel készül: A friss húst három hétre sóra tesszük, és utána száraz fűrészporral/forgáccsal három napig füstön tartjuk. Így nyeri el végső ízét, és tartósságát. Saját magunk tenyésztjük a sertéseket Dunaföldváron, és mi termeljük meg a takarmányt is Dunaföldvár határában. Igyekszünk, hogy minél kisebb ökológiai lábnyommal kerüljenek a termékeink, a fogyasztók asztalára. A csomagolásnál nem lehetséges pontos kg-ot porciózni, ezért az átvételkor előfordulhatnak minimális eltérések a rendelt mennyiséghez képest.
Abált (főtt) toka szalonna, fokhagymával, pirospaprikával fűszerezve Min. rendelés 20 dkg A terméket pontos súlymérés alapján kell fizetni.
Marha- és sertés daráltús felhasználásával készült, hagyományosan - sóval, borssal, fokhagymával - fűszerezett csevap, tartósítószer nélkül, olajban érlelve. Alkalmas grillezéshez, vagy serpenyőben való sütéshez. Grillezéskor ajvárral, friss salátákkal, zöldségekkel kínálhatjuk. Főételként rizzsel, burgonyával, savanyúsággal, mártásokkal, szószokkal, főzelékekhez feltétként is figyasztható. 1 db kb. 40-60 g. Hűtőben a jelzett ideig tárolható! A terméket pontos súlymérés alapján kell fizetni!
Disznósajt Saját magunk tenyésztjük a sertéseket Dunaföldváron, és mi termeljük meg a takarmányt is Dunaföldvár határában. Igyekszünk, hogy minél kisebb ökológiai lábnyommal kerüljenek a termékeink, a fogyasztók asztalára. A csomagolásnál nem lehetséges pontos kg-ot porciózni, ezért az átvételkor előfordulhatnak minimális eltérések a rendelt mennyiséghez képest.
A disznósajt készítése a disznóvágás fontos részét képezi. Igazi nyalánkságnak számít, amit a fokhagyma, pirospaprika és bors csak fokoz! Mi nem daráljuk, hanem vágjuk a benne lévő húst, bőrt, fület és egyebet. 1 db kb. 20 dkg. A terméket pontos súlymérés alapján kell fizetni.
Füstölt bordacsont, mely az ételek dúsítására, ízesítésére szolgál. Kiváló levesekbe, ragukba és káposztás ételek elengedhetetlen hozzávalója. A termék pontos súlymérést követően fizetendő!
Hagyományos módon készült, bőrös szalonna és só felhasználásával. A tradícionális bükkfával való füstölésnek köszönhetően illatos, kellemes íz, vajpuha és ehyhén sós. Körülbellül 4 cm vastag. A több heti érlelésnek köszönhetően a só és a füst is kellemesen átjárja. Magyaros ételek kiváló hozzávalója, gondoljunk csak a kakastaréjra a pecsenye tetején. 1 db 500g. A terméket pontos súlymérést követően kell fizetni!
Csülök A sertés hátsó lábszárának végződése. Hagyományos módszerrel készül: A friss húst három hétre sóra tesszük, és utána száraz fűrészporral/forgáccsal három napig füstön tartjuk. Így nyeri el végső ízét, és tartósságát. Saját magunk tenyésztjük a sertéseket Dunaföldváron, és mi termeljük meg a takarmányt is Dunaföldvár határában. Igyekszünk, hogy minél kisebb ökológiai lábnyommal kerüljenek a termékeink, a fogyasztók asztalára. A csülköt egészben tudjuk kínálni, egy darab súlya 1 - 1,9 kg között van.
Füstölt Karaj Formázott, csontnélküli sertéskaraj. Hagyományos módszerrel készül: A friss húst három hétre sóra tesszük, és utána száraz fűrészporral/forgáccsal három napig füstön tartjuk. Így nyeri el végső ízét, és tartósságát. Saját magunk tenyésztjük a sertéseket Dunaföldváron, és mi termeljük meg a takarmányt is Dunaföldvár határában. Igyekszünk, hogy minél kisebb ökológiai lábnyommal kerüljenek a termékeink, a fogyasztók asztalára. A csomagolásnál nem lehetséges pontos kg-ot porciózni, ezért az átvételkor előfordulhatnak minimális eltérések a rendelt mennyiséghez képest.